Onana legt Ajax-lat hoog: We gaan proberen de Champions League te winnen

Onana legt Ajax-lat hoog: "We gaan proberen de Champions League te winnen"

07-11-2018 07:14
77

Ajax moet proberen om dit seizoen de Champions League te winnen. Dat zegt doelman André Onana. Woensdagavond kan Ajax zich bij winst op Benfica plaatsen voor de achtste finales van het miljardenbal. 

"We willen niet alleen overwinteren, maar gaan proberen de Champions League te winnen", zei Onana in aanloop naar de ontmoeting in Portugal, in gesprek met De Telegraaf. 

"We hebben grote dromen. Dat mag toch? We vormen een geweldig team en willen de uitdaging met de grote clubs aangaan. En als het niet lukt, oké. Maar laten we ervoor zorgen dat we er in elk geval alles aan hebben gedaan."

"Wie verwachtte dat wij nog geen anderhalf jaar geleden de finale van de Europa League zouden halen? Alleen als je jezelf heel hoge doelen stelt, kun je hoog reiken."

Onana verheugt zich op de verhitte sfeer in het stadion van Benfica. "Niks ten nadele van onze eigen fans – zij zijn in belangrijke wedstrijden geweldig –, maar ik houd meer van beladen uitwedstrijden, zoals bij Benfica of Feyenoord. Hoe meer de mensen me haten, des te beter ik me voel. Als ze me uitschelden, me beledigen, haal ik het beste in mezelf naar boven."