'Ik zou als Barcelona 120 miljoen euro bieden en zeggen: die 20 miljoen is fooi'

'Ik zou als Barcelona 120 miljoen euro bieden en zeggen: die 20 miljoen is fooi'

07-11-2018 16:27
25

Internazionale-verdediger Milan Skriniar is na zijn optreden in de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona minimaal 100 miljoen euro waard. Dat stelt trainer Luciano Spalletti.

Inter speelde in extremis gelijk tegen Barça. Dat de Italiaanse club in de slotfase überhaupt nog kans maakte op een resultaat, lag voor een groot deel aan Skriniar. De Slowaakse verdediger was schier onpasseerbaar. "Hoeveel hij waard is? 100 miljoen euro", liet Spalletti na afloop weten op de persconferentie.

"Als ik Barcelona was, zou ik 120 miljoen euro bieden en zeggen: die 20 miljoen is de fooi", vervolgt de Inter-trainer. "En als ik Real Madrid was, zou ik 140 miljoen bieden, waarvan 40 miljoen euro de fooi is."

Skriniar wordt regelmatig in verband gebracht met een toptransfer. Barcelona, Real Madrid en Manchester United zouden bovengemiddeld geïnteresseerd zijn in de 23-jarige verdediger, die dinsdagavond tegen Barça een tandem vormde met Stefan de Vrij. Skriniar staat sinds de zomer van 2017 onder contract bij Inter.