Donderspeech bij Ajax: De trainer werd boos om iedereen te prikkelen

Donderspeech bij Ajax: "De trainer werd boos om iedereen te prikkelen"

08-11-2018 00:35
59

Ajax had de bibbers in de eerste helft van de Champions League-wedstrijd tegen Benfica. Dat vertelt Noussair Mazraoui aan VoetbalPrimeur. De rechtsback prijst zich uiteindelijk gelukkig met een punt in Lissabon.

Bennett van Fessem
LISSABON

"We hadden een plan voor de eerste helft, maar dat mislukte helemaal", zegt Mazraoui na afloop tegen deze website. Bij winst was Ajax zeker van een ticket voor de achtste finales. "We waren gewoon heel nerveus. Er stond toch iets op het spel, iets heel groots. Niemand bewoog, niemand wilde de bal hebben."

In de rust werden de Ajax-spelers getrakteerd op een donderspeech van trainer Erik ten Hag. Mazraoui: "Hij was niet tevreden. Ja, hij zei waar het op stond en vond dat we niet met moed en geloof speelden. Dat was ook zo. We waren gewoon heel slap in de eerste helft. De trainer werd boos om iedereen te prikkelen. In de tweede helft pakten we het veel beter op."

Check hieronder het hele interview met Mazraoui, die ook in gaat om 'spits' Dusan Tadic en 'payback' krijgt van David Neres!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast