Frankrijk haalt United-aanvaller na acht maanden terug voor duel met Oranje

Frankrijk haalt United-aanvaller na acht maanden terug voor duel met Oranje

08-11-2018 14:33
19

De Franse bondscoach Didier Deschamps heeft donderdag zijn selectie voor de Nations League-wedstrijd tegen Oranje bekendgemaakt. Anthony Martial maakt zijn rentree.

De 22-jarige aanvaller van Manchester United is voor het eerst sinds maart weer opgeroepen voor de nationale ploeg van Frankrijk. Martial is één van de 23 namen op de lijst van Deschamps voor de interlands tegen Nederland (vrijdag 16 november) en Uruguay (dinsdag 20 november).

Olympique Marseille-stilist Dimitri Payet ontbreekt door een blessure in de Franse selectie. Hij wordt vervangen door Nabil Fekir van Olympique Lyon. Verder is het opvallend dat Raphaël Varane tot de selectie behoort. De verdediger van Real Madrid kampt met een rugblessure. Lucas Hernandez is geblesseerd.

Ook middenvelder Tanguy Ndombele van Olympique Lyon is weer opgeroepen door Deschamps. Naast verdedigers Lucas Digne (Everton) en Mamadou Sakho (Crystal Palace) zitten verder negentien spelers in de Franse selectie die afgelopen zomer de wereldtitel veroverde in Rusland.