Ten Hag kritisch: 'Zo ken ik mijn ploeg niet, de hele houding beviel me niet'

Ten Hag kritisch: 'Zo ken ik mijn ploeg niet, de hele houding beviel me niet'

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 15:13do 08-11-2018 om 15:13

Erik ten Hag heeft met verbazing naar de eerste helft van Ajax tegen Benfica gekeken. Onherkenbaar, zo typeerde de Ajax-trainer het spel van de Amsterdammers.

"Zo ken ik mijn ploeg niet", aldus Ten Hag na het 1-1 gelijkspel in de Champions League, geciteerd door Het Parool. "De hele houding beviel me niet. Dan ga je zulke rare fouten maken, die helemaal niet passen bij ons spel van de laatste weken."

Na de rust ging het beter, zag hij. "Er zit karakter in deze ploeg, Ze kunnen zich over zo'n matige eerste helft heen zetten. Onana heeft weerbaarheid getoond, maar dat geldt voor de hele ploeg. Voor Andre is het mooi dat hij zich vlak voor tijd nog zo kan onderscheiden. We hebben ons in de wedstrijd gevochten en dit punt er echt uit gesleept."

Uiteindelijk kan Ten Hag leven met het gelijkspel. "We staan er na deze wedstrijd beter voor dan vóór de wedstrijd. We wilden onze goede uitgangspositie in de poule het liefst vanavond al verzilveren, maar 1-1 in een uitwedstrijd tegen een sterke ploeg als Benfica, is een resultaat."

Lees ook: Hoe Ten Hag ervoor zorgde dat Ajax tóch nog een punt pakte tegen Benfica

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws