Opeens is alles mogelijk bij Den Bosch: 'Ongelooflijk wat je hier meemaakt'

Opeens is alles mogelijk bij Den Bosch: 'Ongelooflijk wat je hier meemaakt'

09-11-2018 10:26
40

Dankzij de komst van Kakhi Jordania spreekt FC Den Bosch weer een woordje mee in de Keuken Kampioen Divisie. De Brabantse club bivakkeerde voorheen in de kelder van die competitie, maar is nu titelkandidaat. Danny Holla kijkt zijn ogen uit.

"Ongelooflijk wat je hier meemaakt", stelt de middenvelder tegenover het Algemeen Dagblad. "Ze hebben jarenlang elk dubbeltje moeten omdraaien. En nu is opeens heel veel mogelijk. Het halen van spelers bijvoorbeeld. Sinds ik hier ben zijn er nóg zeker tien jongens bij gekomen."

FC Den Bosch investeerde afgelopen zomer flink in de selectie. "Het is een multicultureel gezelschap in de kleedkamer. De een komt uit Bulgarije, de ander uit Argentinië en de volgende weer uit Spanje. Maar iedereen is even enthousiast en gretig. Anders win je met elkaar natuurlijk geen zes duels op een rij."

Vrijdagavond neemt de nummer vier van de competitie het op tegen nummer drie FC Twente. Holla heeft er vertrouwen in. "Met clubs als Twente en Sparta wil je je graag meten. Voorspelling? Ik zeg 1-0."