De Graafschap nodigt geweigerde PSV-fan (10) uit: 'We zijn zeer vereerd'

De Graafschap nodigt geweigerde PSV-fan (10) uit: 'We zijn zeer vereerd'

Gepubliceerd: vrijdag 9 november 2018 om 11:59vr 09-11-2018 om 11:59

De Graafschap heeft de 10-jarige Guus Dansen uitgenodigd voor de Eredivisie-wedstrijd van komend weekend tegen PSV. De jonge supporter werd dinsdag geweigerd toen hij in PSV-shirt de wedstrijd Tottenham Hotspur - PSV wilde bezoeken op Wembley.

Guus zou in Londen zijn eerste uitwedstrijd van PSV meemaken, maar werd geweigerd omdat hij onder zijn jas een shirt van de Eindhovenaren droeg. De Graafschap-voorzitter Martin Mos zag dat bericht via Twitter voorbij komen en besloot contact op te nemen met de familie Dansen. Hij wilde de jongen graag uitnodigen op de Vijverberg, zodat Guus zijn club alsnog aan het werk kon zien.

Bij De Graafschap liggen inmiddels vier kaarten voor de hoofdtribune klaar voor de jonge PSV-fan en zijn familie. Vader Peter is heel blij met de uitnodiging van De Graafschap. "De Graafschap stond bij mij al te boek als een zeer sympathieke club, dat is nu nog een bevestigd. We zijn zeer vereerd met de uitnodiging, ontzettend leuk!", laat hij in een reactie weten aan Regio8.

Lees ook: Tienjarige (!) PSV-fan Wembley uitgezet: 'Ging lomp, hij was erg onder de indruk'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws