'Ajax heeft genoeg spelers op de bank zitten waar ze mee kunnen wisselen'

'Ajax heeft genoeg spelers op de bank zitten waar ze mee kunnen wisselen'

Gepubliceerd: vrijdag 9 november 2018 om 12:25vr 09-11-2018 om 12:25

Adrie Poldervaart maakt zijn borst nat voor Ajax. Dat de Amsterdammers een zware wedstrijd in de Champions League tegen Benfica achter de rug hebben hoeft voor Excelsior niet per se een voordeel te zijn, zegt hij.

"Ze draaien hartstikke goed. Ze hebben Champions League gespeeld. Ajax is de nummer twee en speelt goed voetbal. Wij moeten ons revancheren", vertelt Poldervaart aan RTV Rijnmond. "Ze worden meer belast dan wij, maar dat betekent dat ze fysiek sterker zijn omdat ze dit ritme gewend zijn."

"Ze spelen wedstrijden op het allerhoogste niveau, dus daar worden spelers beter en fysiek sterker van. Ze hebben genoeg spelers op de bank zitten waar ze mee kunnen wisselen. Ik denk dat het voor hen niet zoveel uitmaakt."

Excelsior gaat de wedstrijd in als underdog, maar toch hoopt Poldervaart op een stunt. "Je hebt altijd kansen. Wij moeten een goede dag hebben en beter verdedigen dan we de afgelopen weken hebben gedaan. Ajax moet een slechte dag hebben. Twee jaar geleden werd het 1-1. Vorig jaar werd het 1-2, al was het de laatste wedstrijd van de competitie. We gaan er absoluut voor."

Poll

Wie wint er zondag?

(1019 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws