'Dembélé slaat Barça-training over zonder afmelding en neemt telefoon niet op'

'Dembélé slaat Barça-training over zonder afmelding en neemt telefoon niet op'

09-11-2018 16:12
41

Ousmane Dembélé heeft wederom voor opschudding gezorgd bij FC Barcelona. De Franse vleugelaanvaller liet vrijdag verstek gaan bij de training zonder dat hij de club hierover had ingelicht.

De 21-jarige buitenspeler werd donderdagavond geveld door buikgriep en had daar een dag later nog steeds last van. Dembélé was niet in staat om te trainen, maar Barcelona was hier volgens Mundo Deportivo en het Catalaanse medium RAC1 niet van op de hoogte. De Fransman was bovendien niet telefonisch bereikbaar: medewerkers van de club hebben anderhalf uur lang geprobeerd om hem te pakken te krijgen. Toen men Dembélé eenmaal gesproken had, was de club op de hoogte van de ernst van de situatie en kreeg de aanvaller permissie om thuis te blijven.

Het is niet de eerste keer dat Dembélé het nieuws haalt vanwege disciplinaire problemen. Eind oktober zou hij in de basis staan tijdens het Champions League-duel met Internazionale, maar meldde hij zich liefst 25 minuten te laat in Camp Nou. Meerdere dragende spelers van FC Barcelona zouden intern al geklaagd hebben over het gedrag van Dembélé.