Van 't Schip haalt bezem door basisopstelling: 'De mogelijkheid om iets te doen'

Van 't Schip haalt bezem door basisopstelling: 'De mogelijkheid om iets te doen'

09-11-2018 16:59
27

PEC Zwolle-trainer John van 't Schip verwacht vrijdagavond een lastige thuiswedstrijd tegen Willem II. De 54-jarige trainer is beducht voor de individuele klasse die de Tricolores in de voorhoede hebben lopen.

Van 't Schip noemt in gesprek met De Stentor de namen van Fran Sol en Daniel Crowley. "En die Avdijaj is een 'lastige flikker', in de positieve zin van het woord", aldus Van 't Schip. "Een echte straatvoetballer. We zullen honderd procent bij de les moeten zijn."

De Blauwvingers hebben iets goed te maken na de vorige wedstrijd tegen Fortuna Sittard, die een kansloze 3-0 nederlaag opleverde. Van 't Schip zal zijn basisopstelling vermoedelijk overhoop halen. Darryl Lachman en Ouasim Bouy werden in Sittard tijdens de rust al gewisseld en lijken hun basisplek kwijt te zijn, net als Denis Genreau. "Het is niet de bedoeling om het hele elftal op de kop te gooien. We willen niet veranderen om het veranderen. Maar we hebben qua spelers wel de mogelijkheid om iets te doen", aldus Van 't Schip.

PEC en Willem II trappen vrijdagavond om 20.00 uur af in Zwolle.