'United-ster ongelukkig op Old Trafford: zaakwaarnemer zoekt contact met PSG'

'United-ster ongelukkig op Old Trafford: zaakwaarnemer zoekt contact met PSG'

Gepubliceerd: vrijdag 9 november 2018 om 19:09vr 09-11-2018 om 19:09

Alexis Sánchez wil al na negen maanden vertrekken bij Manchester United. De 29-jarige Chileen heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Paris Saint-Germain, meldt het doorgaans goed ingevoerde The Times.

De Britse kwaliteitskrant pakt vrijdag uit met een groot artikel over de ongelukkige Sánchez. De aanvaller tekende begin dit kalenderjaar een lucratief contract op Old Trafford, maar hij is er niet in geslaagd zich aan te passen aan de club en in het Noordwesten van Engeland. Hij mist onder meer de hectiek van een stad als Londen.

Dat is een belangrijke reden waarom Sánchez graag in Parijs aan de slag wil. Zijn zaakwaarnemer heeft al contact gehad met PSG, dat geïnteresseerd is, maar het is de vraag of United wil meewerken aan een vertrek. Vorig jaar zomer was Sánchez al in beeld bij de Franse club, die echter de kans kreeg om Kylian Mbappé binnen te halen.

United-manager José Mourinho is niet tevreden met zijn sterspeler, die met een vormdip kampt sinds zijn komst van Arsenal. Sánchez op zijn beurt beklaagt zich over de tactische instructies en managementstijl van de Portugees. Sánchez krijgt het gevoel dat meeverdedigen meer wordt gewaardeerd dan voorin het verschil maken.

The Times haalt een verbroken relatie die hem zeer zou hebben aangegrepen verder nog aan als reden voor de matige vorm van Sánchez. Hij zoekt daarnaast nauwelijks contact met teamgenoten buiten het veld en heeft weinig vrienden. Op het veld laat hij zich verbaal juist wél gelden, tot ongenoegen van enkele United-spelers.

Poll

Kan Sánchez beter vertrekken bij United?

(1989 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws