'Feyenoord moet zich afvragen of ze van hem een Foppe de Haan willen maken'

'Feyenoord moet zich afvragen of ze van hem een Foppe de Haan willen maken'

Gepubliceerd: vrijdag 9 november 2018 om 20:02vr 09-11-2018 om 20:02

Feyenoord moet na dit seizoen een nieuw technisch beleid gaan voeren. Dat stelt Sjoerd Mossou, die vindt dat de Rotterdammers zich af moeten vragen of ze verder willen met trainer Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord lijkt in de winterstop in gesprek te gaan met Van Bronckhorst, wiens contract in de zomer afloopt. "Ik denk dat Giovanni zelf best door wil, maar dat is meer een gevoel van mij. Hij is wel een type die graag een soort Foppe de Haan van Feyenoord wil zijn, maar de club moet zich afvragen of ze dat moeten willen", zegt Mossou bij RTV Rijnmond.

"Ik vind dat er op voetbaltechnisch gebied sowieso een ander bewind moet komen, of dat nou met een nieuwe trainer of een nieuwe technisch directeur is", vervolgt de columnist en journalist van het Algemeen Dagblad. "Volgens mij is voor iedereen wel duidelijk dat je met het huidige beleid niet echt gaat aanhaken bij de top-twee. Het woord is aan Jan de Jong (algemeen directeur, red.)."

Mossou meent in ieder geval dat Feyenoord sturing nodig heeft vanuit de top. Na het kampioenschap zei iedereen: dit moet de norm worden. En je maakt dat in de twee seizoenen daarna totaal niet waar. Sterker nog: in november ben je eigenlijk al klaar. Dan mag je je wel afvragen of er een andere koers gevaren moet worden."

Poll

Moeten Feyenoord en Van Bronckhorst door?

(2732 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws