Zlatan voedt geruchten: 'Waarschijnlijker dat ik er aan de slag ga dan Wenger'

Zlatan voedt geruchten: 'Waarschijnlijker dat ik er aan de slag ga dan Wenger'

Gepubliceerd: vrijdag 9 november 2018 om 20:57vr 09-11-2018 om 20:57

Zlatan Ibrahimovic heeft opnieuw de geruchten over zijn toekomst aangewakkerd. De 37-jarige superster van LA Galaxy ging in op de vermeende interesse van AC Milan.

Ibrahimovic gaf onlangs aan dat hij met zijn Amerikaanse club in gesprek is, maar dat er wel degelijk interesse is vanuit Europa. Een van die clubs zou Milan zijn. "Ik denk dat het waarschijnlijker is dat ik terugkeer bij Milan dan dat Arsène Wenger er aan de slag gaat. Ik denk niet dat hij dat wil", zegt de Zweed tegen L'Equipe.

"Milan is geen eenvoudige uitdaging, ik weet niet wat ik ga doen", vervolgt Ibrahimovic. "Ik weet dat veel Europese clubs geïnteresseerd zijn, maar ik ben gelukkig hier, houd van het leven. En ik wil een uitdaging, een reden om te blijven spelen. Ik wil niet naar een club alleen omdat ik Zlatan Ibrahimovic ben. Ik wil een verschil maken. Dat heb ik altijd gedaan, overal."

Een terugkeer naar Paris Saint-Germain als voetballer sluit de oud-Ajacied wel uit. "Als ik terugkom bij PSG, dan alleen als de baas. Dat is de enige manier, er is geen andere weg. Maar voor nu ben ik nog voetballer en wil blijven spelen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws