Update: Copa Libertadores-finale tussen Boca en River zondag ingehaald

Update: Copa Libertadores-finale tussen Boca en River zondag ingehaald

Gepubliceerd: zondag 11 november 2018 om 16:05zo 11-11-2018 om 16:05

De finale van de Copa Libertadores tussen Boca Juniors en River Plate gaat niet door. Vanwege hevige regenval kan de wedstrijd geen doorgang vinden. Het duel wordt nu aankomende zondagavond gespeeld.

Voetballiefhebbers keken lange tijd uit naar de pikante clash tussen Boca Juniors en River Plate, die altijd garant staat voor veel spektakel. Doordat het al de hele dag giet in Buenos Aires, waar de eerste van de twee finales zaterdag gespeeld zou worden, is het veld onbespeelbaar. Daardoor is er besloten om de wedstrijd te cancelen. Zondag om 19.00 uur Nederlandse tijd wordt de wedstrijd ingehaald.

De wedstrijd stond voor zaterdagavond om 21.00 uur op het programma. Toen de organisatie door had dat dat niet ging lukken is de aftrap uitgesteld, maar er wordt nu dus helemaal niet gespeeld. 

Update 11/11 16.05: Goed nieuws uit Argentinië: de finale van de Copa Libertadores tussen Boca Juniors en River Plate wordt zondag ingehaald. De voetbalbond van Zuid-Amerika heeft bepaald dat er in La Bombonera om 20.00 uur (Nederlandse tijd) wordt afgetrapt. Zaterdag werd de eindstrijd tussen de twee aartsrivalen afgelast door hevige regenval.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws