Higuain trekt het boetekleed aan: 'Ik ben geen voorbeeld geweest voor kinderen'

Higuain trekt het boetekleed aan: 'Ik ben geen voorbeeld geweest voor kinderen'

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 07:37ma 12-11-2018 om 07:37

Gonzalo Higuain heeft de hand in eigen boezem gestoken na de 2-0 thuisnederlaag van AC Milan tegen Juventus. De Argentijnse spits miste in de tweede helft een strafschop en werd tien minuten voor tijd na aanhoudend commentaar op de leiding van het veld gestuurd.

Higuain speelde tegen de club waar hij twee seizoenen met succes actief was. Nadat hij een strafschop op de paal schoot liet hij zich in de slotfase helemaal gaan tegen de scheidsrechter. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan het team, de trainer en de fans voor mijn houding", reageert Higuain volgens de Gazzetta dello Sport. "Ik neem de verantwoordelijkheid voor wat ik heb gedaan en het zal niet meer gebeuren."

"Het is waar dat ik geen voorbeeld ben geweest voor kinderen en dat spijt me", vervolgt de 30-jarige aanvaller. "Toch ben ik geen robot, ik ben een persoon die bepaalde emoties voelt. Daar moet de scheidsrechter wel een beetje rekening mee houden. Benatia (de mandekker van Juventus die Higuain moest schaduwen, red.) was walgelijk tegen me."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws