Poldervaart reageert op teksten Van der Vaart: 'Sorry dat ik fysio ben geworden'

Poldervaart reageert op teksten Van der Vaart: 'Sorry dat ik fysio ben geworden'

12-11-2018 23:43
38

Adrie Poldervaart kan weinig met de opmerking van Rafael van der Vaart bij Studio Voetbal. Van der Vaart zei zondagavond dat hij 'nog nooit een fysio heeft gehad die verstand van voetbal had.' Hij doelde op de achtergrond van Poldervaart.

Poldervaart was tot vorig seizoen hoofdtrainer van tweededivisionist BVV Barendrecht. Tegelijkertijd was hij fysiotherapeut in de technische staf van Excelsior. Afgelopen zomer mocht hij het stokje van Mitchell van der Gaag overnemen en werd hij hoofdtrainer. "Die trainer was toch fysiotherapeut? Het is best apart.. Ik hoorde dat (dat Poldervaart fysio is, red.)."

"Ik vond het wel apart. Ik heb nog nooit een fysio gehad die verstand van voetbal had", zo waren de exacte woorden van Van der Vaart bij Studio Voetbal. "Ik wist niet dat hij hiervoor een amateurtrainer was", nuanceert de oud-prof vervolgens.

In de studio van RTV Rijnmond reageert Poldervaart op die uitspraken. "Dat zijn feiten. Ik vind het jammer dat Van der Vaart dat zegt. Dan ben je ook klaar. Ik weet zeker dat hij geen verstand van wedstrijdritme heeft. De feiten liggen er: ik ben fysiotherapeut geweest, sorry daar kan ik niets aan doen. Francky Dury (oud-prof uit België, red.) is agent geweest in België. Zo ken ik nog wel een paar mensen. Sorry dat ik fysiotherapeut ben geworden."