'Mooie stap' voor revaliderende Veltman: 'Ik kom voor de achtste- en kwartfinales'

'Mooie stap' voor revaliderende Veltman: 'Ik kom voor de achtste- en kwartfinales'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 17:44di 13-11-2018 om 17:44

Joël Veltman hoopt dit seizoen nog een rol te spelen in de Champions League-campagne van Ajax. Na een langdurige revalidatieperiode stond de verdediger dinsdag weer op het trainingsveld in Amsterdam. In april scheurde Veltman (26) een voorste kruisband in z'n knie af. 

"Het is niet zo dat ik hier met confetti aan kom, maar dit is een mooie stap in mijn revalidatie", vertelde de rechtspoot voor de camera van AT5"Het is nu een halfjaar na mijn operatie. Nu is het langzaam een beetje aansluiten bij de selectie."

"Deze week ben ik een keer op De Toekomst. Hopelijk wordt dat volgende week twee of drie keer, om het daarna uit te bouwen en dan uiteindelijk weer duels te gaan spelen."

Het succes van Ajax in Europa doet hem goed. "Nog één zege nodig en dan zijn we door. Natuurlijk is het zuur omdat je weet wat je mist. Je hebt Champions League gespeeld, het mooiste wat er is. Aan de andere kant ben ik hartstikke trots.  Ik ken die jongens goed en hoe ze het doen is fantastisch. Ik kom voor de achtste en de kwartfinales, haha."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws