'Dat gezeik van meer geld, die clubs moeten gewoon meer uit hun spelers halen'

'Dat gezeik van meer geld, die clubs moeten gewoon meer uit hun spelers halen'

13-11-2018 18:02
35

Ook als PSV de lastige uitwedstrijd tegen Feyenoord schadevrij doorkomt, is de landstitel allerminst een zekerheidje. Jan Poortvliet is het niet eens met de analisten die denken dat de Eindhovenaren het kampioenschap al bijna binnen hebben.

"We moeten niet te hard van stapel lopen! De Graafschap – PSV was gewoon een goed resultaat van het elftal en zeker na de wedstrijd van afgelopen week op Wembley, waar je toch een tikkie hebt gekregen zo in de slotfase", zegt Poortvliet tegen PSV Inside. "Ik ben het niet eens met de analisten wat een mogelijke titel aangaat. Er zijn nu gewoon twee ploegen die elke wedstrijd het maximale willen behalen en ze worden goed aangestuurd door hun trainers."

"Dat loont zich momenteel en de andere ploegen zullen daar iets op moeten vinden", aldus de voormalig PSV'er. "Maar niet dat gezeik van meer geld enzovoorts. Die clubs moeten gewoon meer uit spelers zien te halen. En wat het kampioenschap betreft; het is nog lang gespeeld en na Feyenoord-uit ook zeker nog niet."

"Ik zie de concurrent ook dichtbij blijven voorlopig dus we kunnen ons opmaken voor een zinderende titelrace", besluit Poortvliet.