Stoïcijnse De Jong: Het moet toch érgens over gaan, dus nu wordt dit weer gezegd

Stoïcijnse De Jong: "Het moet toch érgens over gaan, dus nu wordt dit weer gezegd"

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 08:31wo 14-11-2018 om 08:31

De constante discussie over zijn spel interesseert Luuk de Jong vrij weinig. De targetman en topscorer van PSV vertelt dat in gesprek met Voetbal International. 

Haast élk seizoen worden er door kenners en fans twijfels gezet bij de kwaliteiten van De Jong en zijn toegevoegde waarde voor de koploper uit Eindhoven. "Ja, daar krijg ik wel wat van mee. Wat ik daarvan vind? Helemaal niks. Ik weet dat ik waarschijnlijk toch alles speel bij deze trainer", aldus de Oranje-international.

"Ik heb het vertrouwen. Laat mensen lekker praten, het moet toch érgens over gaan, dus nu wordt dit weer gezegd. Ik scoor tegen De Graafschap en tegen Tottenham, zo reageren is het enige wat je kunt doen. Het was wel een lekkere kopbal moet ik zeggen."

Dat hij zo'n goede kopper is, heeft mogelijk te maken met het volleybalverleden van zijn ouders, denkt De Jong. "Om die ballen goed te timen, dat vind ik zo lekker. Daar heb ik zo'n goed gevoel bij. Het liefst heb ik alle ballen zo in de zestien. Die timing heeft, denk ik, wel met de volleybalachtergrond van mijn ouders te maken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws