Veltman op trainingsveld: 'Kreeg berichtjes, ook van jongens van nationale elftal'

Veltman op trainingsveld: 'Kreeg berichtjes, ook van jongens van nationale elftal'

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 13:03wo 14-11-2018 om 13:03

Joël Veltman stond dinsdag na zeven maanden voor het eerst weer eens op het trainingsveld bij Ajax. De verdediger is blij met de voortgang van zijn revalidatie, maar geeft aan dat hij er nog lang niet is.

"Het gaat goed, ik lig op schema", laat Veltman weten aan Ajax TV. "Je moet geen risico's nemen, geen grotere stappen maken dan je eigenlijk zou moeten doen. Er is conditioneel nog veel bij te spijkeren en uiteindelijk zit het ook tussen je oren. Je moet die duels durven aangaan. Dat heb ik nog helemaal niet hoor, dat durf ik nog niet."

Zijn teamgenoten zijn in ieder geval blij hem weer te zien op het trainingsveld. "Ik kreeg allemaal berichtjes", vertelt Veltman lachend. "Ook van jongens die nu bij het nationale elftal zitten. Dan denk je toch bij jezelf van: ja, het gaat weer een beetje beginnen."

Veltman wil begin volgend jaar zijn rentree gaan maken voor Ajax. "Ik hoop in januari, maar we gaan van week tot week kijken wat ik kan doen op het veld. Het is nu de eerste weken doorkomen, daarna ga je leukere dingen doen. Dat maakt het alleen maar makkelijker om naar januari toe te werken."

Poll

Maakt Veltman na zijn rentree meteen weer aanspraak op een basisplaats?

(506 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws