'Narsingh is 'te duur' en mag in januari uitkijken naar andere club'

'Narsingh is 'te duur' en mag in januari uitkijken naar andere club'

14-11-2018 17:09
42

Swansea City denkt erover om Luciano Narsingh van de hand te doen. De club wil graag de salariskosten omlaag brengen en daar moet de verkoop van de buitenspeler bij helpen. 

Volgens de BBC is de 28-jarige Narsingh een van de topverdieners bij Swansea. De oud-speler van onder meer sc Heerenveen en PSV strijkt wekelijks 50.000 pond (zo'n 57.000 euro) per week op. Ook aanvaller Wilfried Bony mag bij een goed bod vertrekken.

Narsingh zou afgelopen zomer een aanbod hebben gehad van AEK Athene, tegenstander van Ajax in de groepsfase van de Champions League, maar besloot bij Swansea te blijven. Dit seizoen kwam Narsingh echter nog niet tot speelminuten.

De aanvaller kampt sinds vorige maand met een hamstringblessure, maar zou volgens de BBC anders ook niet voorkomen in de plannen van manager Graham Potter. Daarom willen The Swans de Nederlander graag van de hand doen. Sinds de degradatie uit de Premier League moet Swansea flink snijden in de uitgaven. Dat leidde eerder al tot de verkoop van grote namen als Lukasz Fabianski, Alfie Mawson, Federico Fernandez en Ki Sung-yueng.