De Graafschap wint eindelijk weer eens en is te sterk voor VVV

14-11-2018 17:43
11

De Graafschap heeft woensdagmiddag eindelijk weer eens een overwinning geboekt. In de interlandweek waren de Superboeren met 1-4 te sterk in een oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo.

De Doetinchemmers speelden met nagenoeg dezelfde spelers als afgelopen weekend tegen PSV. Alleen Youseff El Jebli deed niet mee, hij werd vervangen door Mohamed Hamdaoui. VVV speelde volledig met de reserves.

De thuisploeg kwam door een doelpunt van Martin Samuelsen knap op voorsprong. Nog voor rust tekende Erik Bakker voor de gelijkmaker. Via Jordy Tutuarima (foto), Stef Nijland en Jordy Thomassen liep De Graafschap na rust uit naar een 1-4 overwinning. Henk de Jong was niet bij de wedstrijd aanwezig. Hij bevindt zich in het buitenland, waar hij potentiële versterkingen bekijkt.

De Graafschap hervat de competitie volgende week zondag met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht (14.30 uur). Diezelfde dag speelt VVV in eigen stadion tegen AZ.