Van Bommel motiveert PSV-speelsters voor clash met Ajax: Beter affiche kan niet

Van Bommel motiveert PSV-speelsters voor clash met Ajax: "Beter affiche kan niet"

14-11-2018 18:28
37

Een opvallend gezicht op de training van de PSV Vrouwen. Mark van Bommel, trainer van PSV, hield woensdagochtend een motiverend praatje voor de clash tegen Ajax Vrouwen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV neemt het vrijdagavond op tegen Ajax. De Eindhovense ploeg voert op dit moment de Eredivisie-ranglijst aan, maar de rivaal uit Amsterdam komt bij een zege op De Herdgang langszij. Dat was voor Van Bommel reden genoeg voor een praatje om de PSV-speelsters te motiveren voor de topper.

"Het is hartstikke mooi dat wij zeven gespeeld achttien punten hebben en dat dan deze wedstrijd aan het eind van de eerste ronde komt. Een beter affiche kun je in dit stadium niet hebben", reageert trainer Sander Luiten. "We zijn bezig met een andere manier van spelen te ontwikkelen binnen PSV Vrouwen. Na deze wedstrijd weten we precies waar we staan."

PSV - Ajax begint vrijdag om 19.30 uur. In de voorverkoop gaat het hard met de kaarten. "Het is heel leuk dat er veel toeschouwers komen", aldus middenveldster Mauri van de Wetering. "Normaal zit alleen de hoofdtribune vol en nu heel de Herdgang. Daar genieten wij enorm van. Ik hoop dat het extra krachten losmaakt."