'Sol neemt maatregelen na 'mislukte' transferzomer en wisselt van makelaar'

'Sol neemt maatregelen na 'mislukte' transferzomer en wisselt van makelaar'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 07:55do 15-11-2018 om 07:55

Fran Sol heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Willem II, vermoedt het Brabants Dagblad. De Spaanse Willem II-topscorer slaagde er afgelopen zomer niet in om een transfer te maken en heeft gewisseld van zaakwaarnemer.

Sol werd de afgelopen jaren begeleid door zijn goede vriend Nikola Franco, maar heeft nu gekozen voor het gerenommeerde Spaanse bureau Promoesport. De spits ging er afgelopen zomer vanuit dat hij, na een seizoen met twintig competitie- en bekergoals, een transfer kon maken. Volgens het BD was er voorzichtige interesse vanuit Turkije en het Midden-Oosten, die echter nooit concreet werd. Aan het einde van de transferperiode bleek dat niet één club zich bij de Tricolores had gemeld.

Met zijn keuze voor een nieuwe belangenbehartiger lijkt Sol aan te geven dat hij komende zomer meer werk van een transfer wil maken. De 26-jarige Spanjaard beschikt in Tilburg over een aflopend contract, maar Willem II heeft een eenzijdige optie tot verlenging en zou nog een transfersom voor zijn topscorer kunnen incasseren. Sol liet onlangs weten dat hij liever geen winterse transfer maakt, omdat zijn zwangere vrouw in december is uitgerekend.

Poll

Kan Fran Sol mee bij een Nederlandse topclub?

(2727 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws