CNN Türk: Koeman richt vizier op Ayoub, Jörgensen, Eindhoven en Tilburg

CNN Türk: Koeman richt vizier op Ayoub, Jörgensen, Eindhoven en Tilburg

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 18:57do 15-11-2018 om 18:57

Volgens geruchten uit Turkije heeft Erwin Koeman het vizier gericht op de Eredivisie. De Nederlandse trainer zou met Fenerbahçe twee keer toe willen slaan bij Feyenoord, een keer bij PSV en een keer bij Willem ll.

CNN Türk meldt donderdag dat Nicolai Jörgensen, Yassin Ayoub, Fran Sol en Nicolas Isimat-Mirin op het lijstje van Fenerbahçe staan. Ook enkele Zuid-Amerikaanse spelers staan hoog op de lijst in Turkije. Het gaat onder meer om Argentijnen.

Koeman heeft van de Fenerbahçe-leiding te horen gekregen dat hij en assistent Chris van der Weerden het seizoen af mogen maken na het ontslag van Phillip Cocu. Aan de grote achterstand moet iets worden gedaan en daar zijn versterkingen voor nodig. Koeman hoopt dat de clubleiding er in de aankomende transferperiode in slaagt om zijn selectie van extra kwaliteit te voorzien. Fenerbahçe staat na twaalf duels op plek dertien in de Süper Lig.

Fenerbahçe zoekt een centrale verdediger (Isimat), twee middenvelders (Ayoub) en aanvallers (Sol, Jörgensen). Twee van de vier spelers zitten bij hun club op de bank. Isimat is onder Mark van Bommel reservespeler en Ayoub komt bij Feyenoord weinig aan de bak. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws