Memphis heeft geen spijt: Dat het naar buiten kwam, was wonderlijk

Memphis heeft geen spijt: "Dat het naar buiten kwam, was wonderlijk"

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 10:59vr 16-11-2018 om 10:59

Memphis Depay baalt van de consternatie die onlangs ontstond rondom zijn persoon. In de Franse pers lekte een sarcastische preek van Olympique Lyon-trainer Bruno Genesio uit.

Genesio gaf Memphis een standje in de Lyon-kleedkamer, nadat de aanvaller publiekelijk had geklaagd over het feit dat hij niet altijd een basisplaats heeft. "Wat er in de kleedkamer wordt gezegd, gaat vaak niemand wat aan", reageert Memphis tegenover de NOS. "Dat het naar buiten kwam, was wonderlijk. Ik heb gezegd wat ik heb gezegd. Dat waren duidelijke woorden en dat was - met alle respect - hoe ik het op dat moment zag."

De Lyon-aanvaller moest deze week ook weer praten over een inbraak in september, toen er naar verluidt voor anderhalf miljoen euro aan spullen werd meegenomen. "Ik kreeg meteen weer dat soort vragen, over die inbraak, en of de boeven al zijn gepakt. Dat is mijn persoonlijke leven. Als je onder een vergrootglas leeft, krijg je zulke vragen. Maar het is inderdaad minder dan twee jaar geleden bij Manchester. Toen kreeg ik alleen maar dat soort vragen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws