Heracles slaat terug: 'Wij wilden van alle clubs juist de meeste veranderingen'

Heracles slaat terug: 'Wij wilden van alle clubs juist de meeste veranderingen'

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 16:05vr 16-11-2018 om 16:05

De beleidsbepalers bij Heracles Almelo zijn niet te spreken over het beeld dat rondom de Almelose club ontstaat. Velen wezen Heracles als schuldige aan voor het uitblijven van veranderingen in de Eredivisie, maar daar kan de directie zich niet in vinden.

Tijdens de vergadering van alle Eredivisieclubs van donderdag werden er maar weinig wijzigingen doorgevoerd. "Wij zijn voor een verander-agenda als dat leidt tot verbeteringen", zegt algemeen directeur Rob Toussaint tegen het Algemeen Dagblad. "Wij wilden van alle clubs misschien wel de meeste aanpassingen doorvoeren, maar de voorstellen die er lagen gaan niets veranderen. Daarom hebben we tegen gestemd."

"Dat de schuld vervolgens bij ons wordt neergelegd en dat dit ons imago naar buiten toe geen goed doet is pijnlijk", vervolgt Toussaint. "Daar kunnen wij alleen verder niks aan doen. Wij doen niets voor de bühne. Als we ons laten leiden door emotie valt de hele club straks om."

Ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus doet een duit in het zakje. "Dingen waren slecht voorbereid, clubs waren slecht op de hoogte en de zaken moesten er in een mum van tijd doorheen worden gejaagd. Ik hoorde zelfs iemand zeggen dat we wel met iets moesten komen, omdat de pers wachtte."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws