Boulevardkrant pakt uit: 'City en Ajax akkoord over De Jong, De Ligt naar Barça'

Boulevardkrant pakt uit: 'City en Ajax akkoord over De Jong, De Ligt naar Barça'

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 07:18zo 18-11-2018 om 07:18

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt sieren zondag de sportpagina's van The Daily Mirror. De Engelse boulevardkrant claimt dat Manchester City de concurrentie heeft afgetroefd in de strijd om de middenvelder van Ajax. De Ligt is juist op weg naar FC Barcelona.

Manchester City wil de kans om De Jong aan te trekken niet laten lopen en heeft de concurrentie omver geblazen met een bod van 68 miljoen euro, schrijft althans The Mirror. Een deal met Ajax zou zo goed als rond zijn. Barça en Tottenham Hotspur hebben zich inmiddels neergelegd bij het feit dat de Oranje-international komende zomer naar het Etihad Stadium vertrekt. Bij City moet De Jong de opvolger worden van routinier Fernandinho.

Het doorgaans betrouwbare The London Evening Standard repte zaterdag al van de interesse van City in De Jong, maar van een akkoord is volgens die krant allerminst sprake. De middenvelder zou één van de drie topkandidaten zijn van manager Pep Guardiola. Ondertussen klinken in Spanje heel andere berichten: Libre Directo meldt dat niet City, maar Barça een mondeling akkoord heeft met directeur spelersbeleid Marc Overmars van de Amsterdammers.

De Ligt
Ook De Ligt komt aan bod in The Mirror. De Ajax-aanvoerder zou hard op weg zijn naar Camp Nou. Barça heeft de strijd gewonnen van het eveneens geïnteresseerde Liverpool, waar hij net als bij Nederland een duo had kunnen vormen met Virgil van Dijk. Ook De Ligt zou Ajax 68 miljoen moeten opleveren.

Poll

De Ligt en De Jong gaan voor meer dan 150 miljoen

(11444 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws