Bankzitter Vilhena 'moet wachten op kans': Iedereen is vrolijk

Bankzitter Vilhena 'moet wachten op kans': "Iedereen is vrolijk"

18-11-2018 19:54
36

Vanaf de bank heeft Tonny Vilhena vrijdagavond in 'zijn' Kuip genoten van het Nederlands elftal. In Rotterdam-Zuid werd met 2-0 gewonnen van wereldkampioen van Frankrijk. Diep in de tweede helft mocht Vilhena nog invallen. 

"Het is altijd mooi om voor je land uit te komen en ik denk dat we nu in een goede fase zitten. Natuurlijk ben ik blij dat ik minuten krijg, dan wil ik ook laten zien wat ik in huis heb", aldus de linkspoot van Feyenoord, voor de camera van RTV Rijnmond. 

Het valt vooral op dat de sfeer binnen de nationale ploeg ontzettend goed is. Vilhena beaamt dat. "Iedereen is vrolijk, iedereen is blij, we zijn echt een team. Ik denk dat we met z'n allen heel hecht aan het worden zijn, dat is belangrijk."

"Ik moet nu wachten op mijn kans en als ik die kans krijg, moet ik het laten zien. Maandag is erweer een wedstrijd voor ons, dan moeten we laten zien dat we in staat zijn om ook daar de punten te pakken."

Maandagavond speelt Oranje tegen Duitsland. Een gelijkspel is voldoende voor groepswinst én plaatsing voor de finaleronde van de Nations League in juni 2019.