Update: Afgevoerde Van der Lely tot na de winterstop niet inzetbaar bij Twente

Update: Afgevoerde Van der Lely tot na de winterstop niet inzetbaar bij Twente

Gepubliceerd: dinsdag 20 november 2018 om 17:42di 20-11-2018 om 17:42

Jeroen van der Lely is maandagmiddag met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De verdediger raakte tijdens een oefenduel van Jong FC Twente tegen SC Cambuur zwaargeblesseerd aan zijn knie. Dat meldt TC/Tubantia. 

Waarschijnlijk moet Twente het lang stellen zonder Van der Lely. De exacte ernst van de blessure van de verdediger is nog onbekend. TC/Tubantia meldt dat Van der Lely geblesseerd raakte aan zijn knie en vervolgens per ambulance naar een nabijgelegen ziekenhuis werd gebracht. 

Tot op heden kwam Van der Lely dit seizoen niet aan de bak bij het eerste elftal van FC Twente. Trainer Marino Pusic geeft in de achterhoede van de Tukkers de voorkeur aan andere spelers. "Ik kom niet in de plannen voor, zoveel is wel duidelijk", zei Van der Lely (22) eerder deze maand.

"Ik begreep de club ook toen ze voor de backposities nieuwe spelers haalden. Concurrentie is goed en nodig. Ik snapte ook nog dat die jongens in het begin kansen kregen. Maar het is mentaal wel zwaar dat je opeens niet eens meer bij de wedstrijdselectie zit."

Update 17.07: Via de officiële kanalen bevestigt FC Twente dat Van der Lely geblesseerd is geraakt. De ernst van de blessure is nog onbekend. 'Van der Lely is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.'

Update 20/11 17.42: Van der Lely is voorlopig uit de roulatie. Twente meldt dinsdagmiddag dat de verdediger 'waarschijnlijk tot na de winterstop is uitgeschakeld'. De knie van Van der Lely schoot tijdens een oefenduel met SC Cambuur uit de kom. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws