De Nooijer reageert op ontslag: Ik zeg: oké, regel maar met mijn zaakwaarnemer

De Nooijer reageert op ontslag: "Ik zeg: oké, regel maar met mijn zaakwaarnemer"

19-11-2018 21:15
6

Voor Gérard de Nooijer kwam zijn ontslag bij FC Dordrecht als een donderslag bij heldere hemel. De Zeeuw kreeg zondag, na de 0-3 nederlaag tegen FC Eindhoven, te horen dat hij werd bedankt voor zijn bewezen diensten.

De hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie bracht het nieuws maandag officieel naar buiten. De Nooijer laat weten dat hij verrast was door het telefoontje van directeur Peter Drijver. "Hij belde me op en hij zei: je bent op non-actief. Ik zeg: oké, regel maar met mijn zaakwaarnemer. Ja, wat moet je anders zeggen?", laat hij weten aan FOX Sports. "Of ik het aan zag komen? Nee, er waren geen tekenen in die richting. We hadden nog prima getraind. Gezien onze sportieve situatie is het niet zo verrassend. Maar de reden wel."

Wedden

Meer odds

Volgens Drijver had De Nooijer begrip voor de beslissing. De ontslagen trainer is echter verbaasd over deze teksten. "Dat vindt hij. En als hij dat vindt, is dat zijn goed recht. Zij vinden blijkbaar dat een andere trainer er meer uit kan halen. Nou, dan wens ik ze alle succes. Ik ben klaar bij Dordt en we gaan het verder wel zien."

Lees ook: FC Dordrecht stuurt 'ongeduldige' De Nooijer weg: 'Wij hebben die tools niet'