'Rakitic liet megadeal met PSG lopen en mag elke Barça-wedstrijd spelen'

'Rakitic liet megadeal met PSG lopen en mag elke Barça-wedstrijd spelen'

Gepubliceerd: dinsdag 20 november 2018 om 21:39di 20-11-2018 om 21:39

Ivan Rakitic heeft afgelopen zomer een opvallende deal gesloten met zijn trainer Ernesto Valverde, schrijft Diario Sport. De Kroaat werd afgelopen zomer nadrukkelijk gelinkt aan een monstertransfer naar Paris Saint-Germain, maar besloot uiteindelijk om toch in Camp Nou te blijven.

PSG was volgens Sport bereid om liefst negentig miljoen euro neer te tellen voor de dertigjarige middenvelder en de directie van de regerend Spaans landskampioen overwoog om dit bod te accepteren. Rakitic zelf twijfelde ook of hij het grote geld achterna moest gaan, waarna Valverde ingreep. De trainer sloot een 'pact' met Rakitic en beloofde de Kroaat dat hij, mits fit, elke wedstrijd zou spelen.

De middenvelder bleef bij de Catalanen en kwam dit seizoen inderdaad tijdens zeventien van de achttien wedstrijden in actie, voordat hij een hamstringblessure opliep. Alleen het Copa del Rey-duel met Cultural Leonesa mocht hij laten schieten. Vorig seizoen liet Valverde de Kroaat in 55 officiële wedstrijden in actie komen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws