'PSV tijdens winterstop om tafel met trio: vertrek lonkt voor bankzitters'

'PSV tijdens winterstop om tafel met trio: vertrek lonkt voor bankzitters'

21-11-2018 06:55
76

PSV gaat de naderende winterstop benutten om met Daniel Schwaab in gesprek te gaan over zijn aflopende contract. Beide partijen willen 'aftasten of een langere samenwerking mogelijk is'. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Voor twee andere PSV'ers lonkt een vertrek. 

De dertigjarige Schwaab maakte in 2016 de overstap naar PSV. De ervaren Duitser werkte zich langzaam op tot basisspeler. Onder Mark van Bommel, sinds afgelopen zomer de opvolger van Phillip Cocu, is Schwaab niet meer weg te denken uit het eerste elftal. Met Nick Viergever vormt hij een betrouwbaar duo in de achterhoede. 

Het ED vermoedt dat PSV bereid is om mee te werken aan een vertrek van Nicolas Isimat-Mirin. De Fransman zit dit seizoen wekelijks op de bank. Isimat-Mirin heeft nauwelijks uitzicht op speeltijd. 

Ook een (tijdelijk) afscheid van Bart Ramselaar 'ligt voor de hand'. Evenals Isimat-Mirin komt de jonge middenvelder dit seizoen amper aan spelen toe. Ramselaar heeft in Eindhoven een verbintenis tot medio 2021. Mocht het tot een definitief vertrek komen in januari, dan verlangt PSV sowieso een transfersom voor hem.