Willems (24) krijgt geen telefoontje van Koeman: Het is zeker raar

Willems (24) krijgt geen telefoontje van Koeman: "Het is zeker raar"

21-11-2018 13:47
53

Jetro Willems vindt het 'raar' dat hij geen kans krijgt in het Nederlands elftal. De 22-voudig international van Oranje zegt dat bij Met Andy in de Auto, een YouTube-show van Andy van der Meyde. 

De laatste interland van voormalig PSV'er Willems dateert van oktober 2016. Toen deed hij in de Arena mee tijdens Nederland-Frankrijk (0-1). "Iedereen heeft z'n mening erover... Ik wacht op mijn kans. Als ik die niet krijg, dan moet ik het laten zien", aldus de back.

"Ja, het is zeker raar", zegt Willems tegen Van der Meyde, die zich afvraagt waarom zijn gesprekspartner niet wordt opgeroepen. "Ik kan er niets aan doen. Ik probeer mijn best te doen."

"Vorig seizoen won ik met Eintracht Frankfurt de beker. In Duitsland is dat een grote prijs. We zijn geen topploeg in Duitsland, maar we versloegen wel Bayern München in de finale. Dat doe je ook niet zomaar."

Overigens zit Willems (24) al een tijdje op de bank in Frankfurt. BILD meldde woensdag dat de linkspoot in januari mogelijk gaat nadenken over een transfer. 

No Poll