'Wéér slecht nieuws voor Younes: oud-Ajacied raakt geblesseerd aan rechterenkel'

'Wéér slecht nieuws voor Younes: oud-Ajacied raakt geblesseerd aan rechterenkel'

21-11-2018 15:07
14

Oud-Ajacied Amin Younes is bij Napoli opnieuw geblesseerd geraakt. De Duitser leek tien maanden na zijn contractondertekening in Napels eindelijk zijn entree te maken in de wedstrijdselectie, maar dat is door een nieuwe blessure plots onzeker.

Diverse Italiaanse media meldden dinsdag dat Younes komend weekend bij de selectie zit voor de wedstrijd tegen Chievo. Dat zou voor het eerst sinds zijn overstap naar Italië zijn. Woensdag moest de aanvaller echter afhaken tijdens de training met last aan zijn rechterenkel. En dat terwijl Younes net hersteld is van een achillespeesblessure.

Wedden

Meer odds

Op de website van Napoli spreekt de club van een lichte kwetsuur bij Younes. Of hij toch op tijd fit is om komende zondag deel uit te maken van de wedstrijdselectie, is niet bekend.

Younes verhuisde in de zomer van 2015 van Borussia Mönchengladbach naar Ajax. De Amsterdammers betaalden 2,5 miljoen euro voor de Duitser. Met Ajax reikte hij in 2017 tot de finale van de Europa League, waarna hij in juli 2018 transfervrij naar Napoli vertrok.