Marca: Ajax ontvangt duizelingwekkend bod van 80 miljoen euro op De Jong

Marca: Ajax ontvangt duizelingwekkend bod van 80 miljoen euro op De Jong

Gepubliceerd: woensdag 21 november 2018 om 18:28wo 21-11-2018 om 18:28

Paris Saint-Germain mengt zich nadrukkelijk in de strijd om Frenkie de Jong. Deze week is vanuit Frankrijk een megabod van 80 miljoen euro uitgebracht op de 21-jarige middenvelder van Ajax en het Nederlands elftal.

Met dat nieuws pakt Marca woensdag uit. PSG is de laatste weken overtuigd geraakt van De Jong, die zich in de Nations League-wedstrijden van Oranje tegen Duitsland en vooral Frankrijk nog eens extra in de kijker speelde. Het is niet bekend of Ajax-directeur Marc Overmars heeft gereageerd op het vermeende megabod uit Parijs.

Op dit moment willen FC Barcelona en Manchester City het PSG-bod niet evenaren of overtreffen, stelt Marca. Het is geen geheim dat de twee topclubs ook concrete belangstelling hebben voor De Jong.

Barça heeft naar verluidt goed contact met Ajax en het kamp-De Jong, maar 50 miljoen euro - de transfersom die de Catalaanse grootmacht aanvankelijk in gedachten had - zal bij lange na niet genoeg zijn. Vorige week meldde The Mirror dat City een bod van omstreeks 68 miljoen euro heeft neergelegd in Amsterdam.

De Jong heeft de keuze voor een nieuwe club volledig in eigen hand. Marc Overmars gaf al meerdere keren aan dat in de winterstop geen enkele Ajacied zal vertrekken, maar de Ajax-directeur wil volgens Marca wél zo snel mogelijk duidelijkheid hebben over de toekomst van De Jong. Mogelijk hakt de middenvelder rond Kerst of in januari de knoop door.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Welke club past het beste bij Frenkie de Jong?

Paris Saint-Germain
8%
FC Barcelona
60%
Manchester City
20%
Anders, namelijk...
12%
(13941 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws