'PSV en Ajax concurreren: interesse in veelscorende international van Mexico'

'PSV en Ajax concurreren: interesse in veelscorende international van Mexico'

Gepubliceerd: woensdag 21 november 2018 om 20:10wo 21-11-2018 om 20:10

PSV en Ajax hebben belangstelling voor dezelfde speler. Victor Guzmán, middenvelder van Pachuca CF, wordt in de gaten gehouden door de Nederlandse top-twee.

Dat meldt Univision Deportes. Guzmán is bezig aan zijn derde seizoen als vaste waarde bij Pachuca, waar hij een aanvallende rol vertolkt op het middenveld. Dit seizoen was hij in vijftien competitiewedstrijden al negen keer trefzeker, wat de belangstelling heeft gewekt in Europa.

PSV en Ajax zijn naar verluidt geïnteresseerd, maar de Nederlandse topclubs hebben volgens Univision Deportes te maken met stevige concurrentie. Atlético Madrid en Borussia Dortmund worden genoemd. De Duitse koploper zou al meerdere keren scouts naar Mexico hebben gestuurd voor Guzmán.

Guzmán, die in Mexico door het leven gaat als El Pocho (de hond), zou ongeveer hetzelfde moeten kosten als Hirving Lozano, voor wie PSV anderhalf jaar geleden een basisbedrag van acht miljoen euro overmaakte naar Pachuca. Guzmán is vijfvoudig international van Mexico.

Ajax werd de laatste dagen met meer Mexicaanse voetballers in verband gebracht. Het gaat om de 21-jarige verdediger Edson Alvarez en de 18-jarige vleugelaanvaller Diego Lainez. Het duo speelt bij Club América.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws