Tagliafico: 'Normaal dat er meer communicatie is en er meer relaties ontstaan'

Tagliafico: 'Normaal dat er meer communicatie is en er meer relaties ontstaan'

22-11-2018 12:26
31

Nicolas Tagliafico is bij het Argentijnse elftal uitgegroeid tot aanvoerder. Bij de Zuid-Amerikanen krijgen na het teleurstellende WK in Rusland andere spelers de kans. Tagliafico merkt dat in de nieuwe groep meer wordt gecommuniceerd. 

In het nieuwe Argentinië hebben bijvoorbeeld Mauro Icardi en Paulo Dybala een basisplek. "Wanneer een nieuw team wordt gevormd, is het normaal dat er meer communicatie is en dat er meer relaties ontstaan", aldus de linksback van Ajax tegenover El Intransigente. "Er moet iets gebeuren, dus er moet communicatie zijn, omdat iedereen nieuw is en je moet het gesprek met elkaar aangaan."

Wedden

Meer odds

Tagliafico maakte ook deel uit van het 'oude' Argentinië. "De waarheid is dat ik in de vorige groep ook goed lag", stelt hij. Toch wil hij niet van een 'oud' en 'nieuw' Argentinië spreken. "We zijn allemaal Argentijnen en kunnen allemaal opgeroepen worden. Ik houd er niet van om spelers in groepen te verdelen. We doen het nu met deze groep en we doen wat het beste is voor het Argentijnse elftal."