'Gewilde Hateboer speelt zich in de kijker bij nummer vier van Serie A'

'Gewilde Hateboer speelt zich in de kijker bij nummer vier van Serie A'

22-11-2018 13:47
11

Hans Hateboer heeft zich in de kijker gespeeld bij SS Lazio. Dat meldt Corriere dello Sport donderdag. Bij zijn huidige werkgever Atalanta Bergamo ligt Hateboer (24) nog vast tot medio 2020. 

Corriere dello Sport verwacht niet dat Atalanta bereid is om in januari 2019 mee te werken aan een transfer. De club staat op de achtste plaats in de Serie A en is dus volop in de race voor Europese tickets. Er mag tijdens de winterse transferwindow niemand vertrekken. 

In de zomer is de situatie echter anders. Omdat de verbintenis van Hateboer over ruim anderhalf jaar afloopt, heeft Atalanta dan de mogelijkheid om nog een aardig transferbedrag voor hem te ontvangen. Een nieuw contract behoort ook tot de opties.  

Lazio, momenteel vierde in de Serie A, is naarstig op zoek naar een nieuwe rechtsback. Matteo Darmian is eveneens in beeld. De Italiaan mag vertrekken bij Manchester United. 

Afgelopen zomer werd Hateboer overigens gelinkt aan een fraaie transfer naar Spanje. Valencia probeerde de drievoudig Oranje-international los te weken bij Atalanta, maar slaagde daar niet in.