'Neymar overspeelt hand: Real Madrid laat interesse varen en verlegt aandacht'

'Neymar overspeelt hand: Real Madrid laat interesse varen en verlegt aandacht'

22-11-2018 19:56
28

Neymar lijkt zijn hand overspeeld te hebben. De Braziliaanse aanvaller staat open voor een terugkeer naar FC Barcelona, maar daardoor is de interesse van Real Madrid bekoeld. Dat meldt Cadena COPE.

Het gonst nu al maanden van de geruchten rond Neymar. De 26-jarige ster verruilde FC Barcelona in de zomer van 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro voor Paris Saint-Germain, maar hij lijkt nu al uitgekeken op Frankrijk en de Ligue 1. Neymar zou zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer naar de Primera Division, maar heeft zich in een lastig parket gemanoeuvreerd.

Neymar zou een terugkeer naar FC Barcelona namelijk wel zien zitten, hoewel daar in Camp Nou de nodige sceptisch over is. Ook Real Madrid twijfelt nu echter door de vermeende voorkeur van de Braziliaan. Voorzitter Florentino Perez van de Koninklijke vraagt zich af of de fans wel zitten te wachten op Neymar. Hij heeft zijn aandacht daardoor verlegd naar ploeggenoot Kylian Mbappé.

Real koestert nog onverminderd de hoop dat PSG gestraft gaat worden voor het overtreden van de Financial Fair Play-regels. Dat moet een transfer van een van de sterren naar de Spaanse hoofdstad mogelijk maken.