Groot nieuws bij Chelsea: Kanté verlengt en krijgt forse salarisverhoging

Groot nieuws bij Chelsea: Kanté verlengt en krijgt forse salarisverhoging

Gepubliceerd: vrijdag 23 november 2018 om 09:20vr 23-11-2018 om 09:20

N'Golo Kanté blijft Chelsea trouw. De Londense club maakt op de officiële website bekend dat de 27-jarige middenvelder een nieuw, vijfjarig contract heeft getekend.

Kanté maakte in 2016 na het kampioenschap met Leicester City de overstap naar Chelsea en groeide ook op Stamford Bridge meteen uit tot een belangrijke kracht. Hoewel de Fransman in verband werd gebracht met een transfer naar Paris Saint-Germain of FC Barcelona, is hij ook de komende jaren op Stamford Bridge te bewonderen.

"Ik ben blij met deze contractverlenging", zegt Kanté. "Ik heb twee prachtige jaren bij deze club achter de rug en ik hoop dat er nog veel moois zal volgen. Sinds mijn komst heb ik mezelf ontwikkeld als speler, nieuwe uitdagingen gevonden en prijzen gewonnen waar ik nooit aan had gedacht. Ik hou van de stad Londen, ik hou van de club en ik ben blij dat ik hier voorlopig blijf."

Kanté werd in zijn eerste seizoen bij Chelsea direct kampioen van Engeland en werd uitgeroepen tot PFA Player of the Year. In het afgelopen voetbaljaar won de middenvelder de FA Cup en met Frankrijk werd hij wereldkampioen.

Volgens Engelse media wordt Kanté met zijn nieuwe contract beloond met een forse salarisverhoging. Hij zou nu liefst 326.000 euro per week opstrijken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws