'Barcelona schrikt van megabedragen voor De Jong en denkt aan alternatief'

'Barcelona schrikt van megabedragen voor De Jong en denkt aan alternatief'

Gepubliceerd: vrijdag 23 november 2018 om 14:51vr 23-11-2018 om 14:51

FC Barcelona is volgens Marca niet meer zo zeker van de komst van Frenkie de Jong. Omdat Paris Saint-Germain en Manchester City bereid lijken om véél hogere bedragen op tafel te leggen, kijkt de Catalaanse grootmacht naar alternatieven. Pablo Fornals van Villarreal zou op het lijstje staan.

Barcelona hoopte De Jong te lokken met het vooruitzicht om samen te spelen met Lionel Messi, maar de financiële spierballentaal van zowel PSG als City zorgt volgens Marca voor onzekerheid in Camp Nou. De Barça-directeur kijkt daarom naar alternatieven. Fornals, dit seizoen de grote uitblinker bij Villarreal, zou één van de opties zijn.

De afgelopen dagen zouden er vanuit Barcelona nieuwe contacten zijn gelegd met het kamp-Fornals. Met een ontsnappingsclausule van 25 mijoen euro is de 22-jarige middenvelder van Villarreal is in elk geval een stuk goedkoper dan De Jong. 'Eenvoudig en strategisch zeer interessant', noemt Marca de potentiële deal.

Fornals, die in de voorbije interlandperiode debuteerde voor Spanje, wordt een écht serieuze optie als De Jong onhaalbaar blijkt. PSG en City hebben de prijs van de Ajax-middenvelder ver opgedreven met hun interesse. Een andere optie is Adrien Rabiot. De Franse middenvelder, die over een aflopend contract beschikt bij Paris Saint-Germain, zou zelf graag naar Barça willen verkassen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws