Van Bommel: 'Die kwaliteit hebben ze, daar moeten wij antwoord op vinden'

Van Bommel: 'Die kwaliteit hebben ze, daar moeten wij antwoord op vinden'

23-11-2018 15:05
70

Mark van Bommel probeert zaterdag met een fitte selectie de perfecte Eredivisie-start van PSV een vervolg te geven tegen sc Heerenveen. Ook Steven Bergwijn en Hirving Lozano zijn inzetbaar in het thuisduel met de Friezen, laat de coach weten op de clubsite.

Lozano meldde zich met een lichte blessure af voor de oefenwedstrijden van Mexico, maar is er tegen Heerenveen weer bij. Dat geldt ook voor Steven Bergwijn, die wegens enkelklachten het Nations League-duel van Oranje met Duitsland aan zich voorbij liet gaan. Ook Denzel Dumfries is fit na zijn glansrol tegen Frankrijk. "Denzel is fit, net als de rest van de jongens, behalve Ryan Thomas."

Wedden

Meer odds

Van Bommel neemt het treffen met Heerenveen niet licht op. "Ik vind het een goed voetballende ploeg die op een bepaalde manier druk kan zetten op onze verdediging. Zij wisselen veel van positie. Die kwaliteit hebben ze ook in hun spelersmateriaal. Daar moeten wij een antwoord op vinden. Ze hebben een aantal keer ongelukkig punten verloren."

"In bijna iedere wedstrijd voetballen ze goed mee. Ik denk dat Heerenveen een ploeg is die heel veel weerstand kan geven. Het wordt een moeilijke wedstrijd", besluit Van Bommel.

Lees ookVan Bommel: 'Dat zie je haast zelden, we houden hem goed in de gaten'