'Ik heb geen geheimen meer voor Dumfries. Daarvoor kennen we elkaar te goed'

'Ik heb geen geheimen meer voor Dumfries. Daarvoor kennen we elkaar te goed'

23-11-2018 20:21
23

De thuiswedstrijd van PSV tegen sc Heerenveen betekent voor Arber Zeneli en Denzel Dumfries een warm weerzien. De twee kennen elkaar goed.

Vorig seizoen speelden ze beiden bij Heerenveen, tegenwoordig komt Dumfries uit voor PSV. De linksbuiten en rechtsback vochten oneindig veel duels uit op de trainingen. Zaterdag staan ze opnieuw tegenover elkaar. "We hebben al even contact gehad, maar niet eens over de wedstrijd. We kunnen het goed met elkaar vinden", aldus Zeneli op de website van Heerenveen

"Het gaat erg snel met hem. Twee jaar geleden speelde hij nog bij Sparta Rotterdam en nu is hij international. Ik gun hem alles, behalve tegen ons", zegt Zeneli met een knipoog. Of hij nog geheimen heeft voor zijn directe tegenstander? "Ik denk het niet. Daarvoor kennen we elkaar te goed. Ik ga hem bestrijden op mijn bekende manier."

Zaterdag speelt Heerenveen om 20.45 uur tegen de koploper. "Het wordt zwaar. PSV heeft laten zien dat ze meekunnen in de Champions League en won alle duels in de Eredivisie. Zij zijn in goeden doen. Dat weet iedereen. Wij moeten zorgen dat we compact staan. Dan kunnen we verrassen", aldus de aanvaller van de Friezen.