'Real Madrid dreigt hoop Sarri grond in te boren: Hazard geldt als beste optie'

'Real Madrid dreigt hoop Sarri grond in te boren: Hazard geldt als beste optie'

24-11-2018 14:35
8

Chelsea-manager Maurizio Sarri hoopt dat na N'Golo Kanté ook Eden Hazard zijn contract verlengd op Stamford Bridge. Real Madrid dreigt echter roet in het eten te gooien. De Belg is opnieuw nadrukkelijk in beeld bij de Koninklijke, meldt Marca.

Volgens de Spaanse sportkrant is Real Madrid naarstig op zoek naar een aanvallende topspeler. De namen van onder meer Mauro Icardi, Harry Kane, Neymar, Mohamed Salah, Timo Werner, Robert Lewandowski, Kylian Mbappé, Radamel Falcao en Paulo Dybala passeerde de revue, maar hun komst is om diverse redenen niet waarschijnlijk.

Spelers als Kane, Neymar en Mbappé zijn op dit moment nog te duur, terwijl de Champions League-winnaar zelf niet helemaal overtuigd is van Falcao, Werner, Dzeko en Dybala. De club vindt daarnaast dat Lewandowski te oud is om nog veel geld voor op tafel te leggen, Salah lijkt te veel op Gareth Bale en rond Icardi bestaan vooral twijfels vanwege zijn entourage.

Van Hazard is Real wél overtuigd. De Belgische aanvaller wordt als de beste optie gezien, aangezien hij nog altijd geen nieuw contract tekende bij Chelsea. Real ziet kans om hem komende zomer - met slechts een eenjarige verbintenis resterend - los te weken. Het is geen geheim dat Hazard droomt van een overstap naar Santiago Bernabéu.

Sarri blijft ondertussen hoopvol. "Ik weet niet hoe het ervoor staat met het nieuwe contract van Eden. Ik denk dat het ons kan lukken. Ik hoop het", zegt hij tegen The Telegraph.