LIVE-discussie: Ajax zonder Ziyech en met Neres, debutanten bij NAC

LIVE-discussie: Ajax zonder Ziyech en met Neres, debutanten bij NAC

Gepubliceerd: zaterdag 24 november 2018 om 17:24za 24-11-2018 om 17:24

Ajax begint met David Neres in de basis aan de competitiewedstrijd tegen NAC Breda. De Braziliaan is door de afwezigheid van Hakim Ziyech in Breda basisklant. Kasper Dolberg staat bij de Amsterdammers in de punt van de aanval.

Bij de Amsterdammers verder de bekende namen: Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico vormen de defensie, op het middenveld spelen De Jong, Van de Beek en Schöne, die deze week zijn contract verlengde tot 2020. Naast Neres staan en Dolberg staat ook Dusan Tadic in de aanval.

Bij NAC een opvallende naam: de 18-jarige Jethro Mashart staat in de basis en maakt zijn debuut voor de Bredanaars. Ook Daan Klomp maakt zijn debuut bij de thuisploeg. Verder zit Pele van Anholt voor het eerst dit seizoen bij de selectie. Hij zit nog wel op de bank, maar kan tegen de nummer twee van de Eredivisie minuten gaan maken.

Voor NAC-doelman Brian van Leer wacht een bijzondere wedstrijd. Hij staat onder contract bij Ajax, maar speelt dit seizoen op huurbasis bij NAC.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, De Jong, Van de Beek; Neres, Dolberg en Tadic

Opstelling NAC: Van Leer; Sporkslede, Klomp, Koch, Palmer-Brown, Mashart; Rosheuvel, Verschueren, Nijholt, El Allouchi; Te Vrede

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws