PSV en Ajax winnen opnieuw: wie kan het deze ploegen nog lastig maken?

PSV en Ajax winnen opnieuw: wie kan het deze ploegen nog lastig maken?

25-11-2018 07:00
64

PSV en achtervolger Ajax hebben zaterdagavond opnieuw een overwinning geboekt in de competitie. Ajax was met 0-3 te sterk voor NAC en PSV was met dezelfde cijfers te sterk voor sc Heerenveen. In de nabeschouwing van deze wedstrijden zijn we benieuwd naar jouw mening!

De VP-community komt al vaak aan bod in de wekelijkse podcast en daar wordt nu een schepje bovenop gedaan. Jij krijgt namelijk de kans je mening te ventileren en een plekje in de podcast te verdienen. Wat je moet doen? Geef onder dit bericht antwoord op de volgende twee vragen:

Wedden

Meer odds

1. Is Feyenoord volgende week wel in staat het PSV lastig te maken?
2. In hoeverre gaat (eventuele) Champions League-overwintering Ajax parten spelen in de titelstrijd?

De leukste, beste, interessantste reacties worden uitgelicht in De Derde Helft, die vanaf maandagochtend vroeg weer in de podcast-stores staat. Jouw kans op aandacht in de pers is nog nooit zo groot geweest!

Check de Derde Helft op Apple Podcast
Check de Derde Helft op Spotify
Check de Derde Helft op SoundCloud

In De Derde Helft-podcast is de basisopstelling bekend: de onwetende presentator Titus, de voetbalencyclopedie Koen 'Snijboon', de iets te langdradige Tim en diens humorloze broer Gijs. Samen behandelen ze in 45 minuten op eigen wijze de Eredivisie: met snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten maken ze je warm voor de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie. Luister nu de nieuwste aflevering!