Groenendijk baalt van 'Comedy Capers': 'Doordeweeks lijkt het wel een kippenhok'

Groenendijk baalt van 'Comedy Capers': 'Doordeweeks lijkt het wel een kippenhok'

Gepubliceerd: zondag 25 november 2018 om 08:46zo 25-11-2018 om 08:46

Fons Groenendijk is tevreden dat ADO Den Haag zaterdag na vier wedstrijden weer eens wist te winnen in de Eredivisie. De trainer baalde echter van de twee tegengoals tegen PEC Zwolle (3-2).

"Dit was een heel belangrijke overwinning voor ons. Op basis van de tweede helft is het denk ik ook wel terecht. Het was wachten op de goal van ADO en gelukkig viel die uiteindelijk ook", laat Groenendijk weten aan de NOS.

De Hagenaars kwamen wel eerst twee keer op achterstand. "Wat er gebeurde bij de tegendoelpunten was ongelooflijk. Dit scoort hoog bij Comedy Capers", stelt Groenendijk, die doelt op de treffer van Clint Leemans. Aaron Meijers wilde een lange bal terugkoppen naar doelman Robert Zwinkels, maar had niet in de gaten dat die zijn doel was uitgekomen. Meijers speelde zo Leemans in de kaart.

"Ik ging door de grond bij die tweede goal", aldus Groenendijk. "Ik zei in de rust al: doordeweeks lijkt het wel een kippenhok bij ADO, iedereen lult. Maar in de wedstrijd hoor ik niks. Dat is een kwestie van coaching."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws