Van der Vaart kijkt naar El Khayati, Labyad en Ayoub: 'Vind het beetje moeilijk'

Van der Vaart kijkt naar El Khayati, Labyad en Ayoub: 'Vind het beetje moeilijk'

Gepubliceerd: zondag 25 november 2018 om 23:29zo 25-11-2018 om 23:29

John van 't Schip, Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart zijn vol lof over ADO Den Haag-uitblinker Abdennasser El Khayati. Van 't Schip denkt dat de middenvelder hogerop kan, maar Van der Vaart vraagt zich af of hij dat moet doen.

"Het gevoel dat hij in zijn voeten heeft, het overzicht daarbij, de slimheid..In het rechterrijtje wil je niet aan de onderkant zitten en heb je dit soort spelers nodig", zegt Van Hooijdonk bij Studio Voetbal, waarna Van 't Schip aan het woord komt. "Of hij hogerop kan? Ik denk het wel. Als je kijkt naar hoe goed hij al bij ADO speelt, dan zie ik niet in waarom hij geen stap hoger zou kunnen."

Van der Vaart laat zijn twijfels doorschemeren. "Ik vind het een beetje moeilijk. Als je kijkt naar Labyad bij Ajax, dan wil je hem elke week zien spelen. Net als Ayoub bij Feyenoord. Die moeten toch veel meer minuten maken?" Van der Vaart vraagt vervolgens aan Van Hooijdonk of Ayoub een lastige jongen is en hij daarom weinig speelt. "Hij heeft wel een klein strafbladje gecreërd in zijn eerste halfjaar bij Feyenoord", reageert Pi-Air.

Van der Vaart zou het zonde vinden als El Khayati bij een grotere club op de bank belandt. "Ik vind het jammer. Dan kun je net zo goed bij zo'n club blijven, maar iedere speler wil natuurlijk hogerop. Je zegt geen nee tegen Ajax."

Poll

Is El Khayati toe aan een grotere club?

(1581 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws