Vertrouwen in PSV: Barcelona is niet in wereldvorm, en Messi ook niet

Vertrouwen in PSV: "Barcelona is niet in wereldvorm, en Messi ook niet"

26-11-2018 09:54
67

Willy en René van de Kerkhof leven met vertrouwen toe naar de Champions League-kraker tussen PSV en FC Barcelona. Minimaal een gelijkspel moet mogelijk zijn, denken de broers.

Willy zag PSV goed spelen tegen sc Heerenveen (3-0) en heeft vertrouwen in komende woensdag, als Barcelona op bezoek komt in het Philips Stadion. "Barcelona is niet in wereldvorm. En Messi ook niet. Dat scheelt een slok op een borrel", zegt hij bij Omroep Brabant. Willy voorspeelt een kleine overwinning (2-1) voor PSV.

Ook René hield een goed gevoel aan de generale tegen Heerenveen. "Naar die wedstrijd kijkt iedereen uit", zegt hij over de Champions League-kraker. "Barcelona na lange tijd terug in het PSV-stadion. Met Messi!" Zaterdag genoot Willy vooral van PSV-aanvoerder Luuk de Jong, die trefzeker was met een omhaal. "Een bekroning van zijn goede spel dit seizoen."

PSV trapt woensdag om 21.00 uur af tegen Barcelona. De Eindhovenaren hebben na vier wedstrijden één punt vergaard. De achterstand op nummer drie Tottenham Hotspur is drie punten. In Spanje ging PSV met ruimte cijfers onderuit tegen Barça (4-0).